Home made en een gezondere keuze, deze vegan eiersalade
Wanneer je met een feestje of misschien het paasontbijt iets lekkers op tafel wilt zetten, maak je deze vegan eiersalade in een handomdraai. Lekkerder dan die uit de winkel en zonder toegevoegde zooi. Wanneer je, net als ik, soms best wel eens wat dingen mist die je nu als veganist niet meer eet, dan word je heel blij van dit lekkere recept! Gewoon met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden. Geen ingewikkelde dingen dus!
Wil je dit recept bewaren? Sla het op via Pinterest. Laat je me weten wat je van deze vegan eiersalade vond? Deel je receptfoto via Instagram en tag mij via @groeneslingers. Word ik blij van!
Ingrediënten vegan eiersalade
375 gr tofu
3 el hummus
1 el kerriepoeder
1 tl mosterd
peper en zout naar smaak
1 hand verse bieslook
Bereiding vegan eiersalade
1. Snijd de tofu in kleine, onregelmatige stukjes, zodat je het effect van stukjes ei krijgt.
2. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door.
3. Top eventueel nog af met wat extra bieslook: lekker!!
Smeer het lekker op een toastje, een broodje of een cracker en: eet smakelijk!
Wil je meer inspiratie voor vegan recepten tijdens een borrel? Kijk dan eens bij deze recepten of er iets voor je tussen zit!
Wil je een mailtje ontvangen wanneer er een nieuwe blogpost of nieuw recept online staat? Abonneer je dan onder aan deze pagina door het invullen van je e-mailadres
Comentários